Personvern & Cookies

På denne siden får du vite hvordan vi samler, lagrer og bruker informasjon fra våre nettsider, samt dine rettigheter.

Personvern og andre vilkår for bruk av hytechpersonnel.no

Hytech er opptatt av å beskytte dine personlige data. Dine opplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart. Disse vilkårene gjelder Hytech Personnel AS (Org. nr. 986 906 800 MVA) og selskapets nettsteder (hytechpersonnel.no). Hytech er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og underlagt Norges Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

1. Anonyme brukerdata

Du kan fritt bruke Hytech sine nettsider anonymt, for eksempel til å lese bloggartikler og annen åpent tilgjengelig informasjon. Alle besøk på våre nettsider blir registrert av oss, men denne informasjonen kan i utgangspunktet ikke knyttes til deg som person.

1.1. Cookies
Hytech bruker cookies (informasjonskapsler) som lagres på din datamaskin når du besøker hytech.no. Ved å bruke hytech.no samtykker du i bruken av cookies. Slike cookies gjør at vi kan automatisk innhente anonyme (ikke-personlige) data, for eksempel hvilken kilde besøket kom fra, besøkte sider, varighet, navigasjon, søkeord og hvilke lenker den besøkende klikker på.

Hensikten med å samle denne informasjonen er å muliggjøre bestilling av tjenester og ressurser på nettsidene, tilpasse vår kommunikasjon for å skape brukervennlige opplevelser og få bedre forståelse av markedet. Aktuelle cookies ved bruk av hytech.no: Google Analytics og HubSpot.

1.2. Velge bort cookies i nettleser
Du kan velge bort bruk av cookies. I din nettleser kan du endre innstillingene slik at nettleseren ikke muliggjør bruk av cookies. Du kan også slette cookies som allerede er lagret på din enhet. Du finner informasjon om dette under “Hjelp” i nettleseren.

Vi gjør oppmerksom på at deler av innholdet og tjenester på hytech.no ikke vil fungere (eller ikke fungere optimalt) dersom bruk av cookies ikke aksepteres. Eksempler er skjema og nedlasting av innhold. Likevel kan du fortsatt fritt bruke Hytech sine nettsider anonymt, som beskrevet over.

2. Personlige brukerdata

Dersom du ønsker å bruke ressurser vi tilbyr (for eksempel e-bøker, produktfakta, abonnement og lignende) eller foretar enn annen form for registrering på nettsidene, så bruker vi skjemaer for å samle informasjon. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Dine personopplysninger vil ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

2.1. Ditt samtykke til å lagre persondata
I det aktuelle skjemaet ber vi alltid om aktivt samtykke fra deg om at du godtar vilkårene, slik de er beskrevet på siden du nå leser. Et samtykke innebærer at informasjonen du avgir blir lagret av Hytech. Hvis du gjennom slik registrering på hytech.no har avgitt personlig informasjon som e-postadresse, navn og lignende, kan informasjonen nevnt i første avsnitt i gitte tilfeller knyttes til deg som person.

Hytech bruker denne informasjonen blant annet til å levere (aktivere) den aktuelle tjenesten eller ressursen til deg, tilpasse videre kommunikasjon og nettstedets innhold etter dine preferanser.

Nøyaktig hvilken informasjon som blir lagret og hvordan den blir benyttet, avhenger blant annet av hva slags informasjon du har registrert og om du/dere (via arbeidsgiver) er kunde hos Hytech.

Om du/dere har et aktivt kundeforhold til Hytech, vil vi kunne sende deg markedsføring på e-post eller andre kommunikasjonsmetoder i tråd med markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet.

Ønsker du å vite hvilken informasjon som er lagret om deg? Da kan du enkelt kontakte oss gjennom skjema nedenfor.

2.2. Hvordan vi lagrer og bruker personlige data
Personopplysninger du avgir til lagres og brukes bare i tråd med formålene nevnt ovenfor og på en sikker måte.

Eksempler:

  • Vi kan registrere hvilke deler av nettsidene du besøker og aktive handlinger som å fylle ut skjema, laste ned innhold o.l.
  • Vi kan registrere om du mottar, åpner og leser e-post fra oss

Slik informasjon bruker vi blant annet til å måle om vår kommunikasjon (bloggartikler, innholdstilbud, e-poster m.m.) er riktig tilpasset våre brukere sine behov. Formålet er å levere løpende tjenester, samt evaluere og forbedre våre tjenester.

I noen tilfeller kan informasjonen i eksemplene ovenfor bli brukt til direkte henvendelser, som markedsføring via e-post, telefon eller andre plattformer/kanaler.

Eksempler:

  • Hvis du har lastet ned innhold (for eksempel en e-bok, guide eller lignende) som indikerer at du kan ha interesse for annet relevant innhold. I slike tilfeller kan du motta en e-post med tips, om for eksempel bloggartikler eller andre innholdstilbud
  • Hvis du over tid har vist interesse for innhold og tjenester som gir et tydelig signal om at du kan ha interesse for Hytech sine tjenester. I slike tilfeller kan du motta en e-post eller telefon, for en samtale om din interesse for et mulig samarbeid

Som bruker av Hytech sine nettsider og/eller tjenester har du når som helst rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger, be om at opplysningene blir endret eller slettet, eller trekke ditt eventuelle tidligere avgitte samtykke til lagring tilbake.

Bruk dette skjemaet:

Personvern og andre vilkår for bruk av hytechpersonnel.no

Disse vilkårene gjelder Hytech Peronnel AS (Org. nr. 986 906 800 MVA) og selskapets nettsteder (hytechpersonnel.no). Hytech er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn og underlagt Norges Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).